Home > Afspraak maken

Afspraak maken

Plan online een echo in als het jou uitkomt. Je kunt kiezen uit drie verschillende echo’s: een 2D 3D 4D pretecho en een geslachtsbepaling. Na verzending van het formulier ontvang je een bevestigingsmail.

Indien je kiest voor de combi-deal, kun je ervoor kiezen om zowel de geslachtsbepaling als de 3D/4D echo allebei in te plannen (graag bij beide echo's aangeven dat het om de combi-deal gaat). Je kunt er ook voor kiezen om nu de geslachtsbepaling in te plannen en een later moment de 3D/4D pretecho. Ook dan graag aangeven dat je kiest voor een combi-deal.

Is de dag of tijd van jouw voorkeur niet beschikbaar of heb je vragen? Bel dan op werkdagen 0413-268499. We denken graag met jullie mee en vaak is er wel iets te regelen.

Ter voorbereiding op de afspraak is het wenselijk om een app te downloaden, zie onderstaand:

  • Download de Hello Mom app via de 'Google Play Store' of de 'Apple App Store'. Op deze manier krijg je de foto's en het filmpje meteen op de telefoon. (De Hello Mom app vraagt toegang tot je telefoonnummer. Dit kun je gewoon toestaan. Dit zorgt ervoor dat de echobeelden op jouw telefoon terecht komen.)
  • Zorg voor voldoende opslagruimte op de telefoon(s) voor de vele foto's van jullie kindje.

 

 

Wil je de afspraak annuleren? Dat kan met de link in de bevestigingsmail. Dit is kosteloos tot 48 uur van tevoren.

 

Op zoek naar een origineel cadeautje? Bij Echobureau Loek zijn vrolijke cadeaubonnen verkrijgbaar.